Bondi-filmi esilinastus lükkub edasi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Craig uues Bondi – filmis «Quantum Of Solace»
Daniel Craig uues Bondi – filmis «Quantum Of Solace» Foto: WENN
Uue James Bondi filmi «Quantum of solace» tegijad otsustasid linaloo esilinastuse nädala võrra edasi lükata.

Nimelt jõuab spioonifilm maailma kinodesse selle aasta 14., mitte 7. novembril nagu algselt plaanitud, kirjutab Digitalspy.

Filmi tootnud Sony väitel on esilinastuse edasilükkamine seotud sellega, et hiljuti teatas Warner Bros järgmise Harry Potteri filmi esilinastuse edasilükkamisest selle aasta sügisest järgmise aasta juulikuusse.

«See strateegiline liigutus paigutab kauaoodatud James Bondi seiklused nädala võrra lähemale pühadeajale, mil kõige rohkem kinos käiakse ja kasutab ära möödunud nädalal avalikustatud otsust «Harry Potteri ja segaverelise printsi» esilinastuse edasilükkamiseks,» selgitas Sony turundusjuht Jeff Blake.

«Leiame, et 14. november on suurepärane kuupäev, mis võimaldab meil lõigata kasu tänupühadest ja jõuludest... Ja usume, et see otsus annab publikule paremad võimalused pühade ajal filmi nägemiseks,» jätkas Blake.

«Quantum of solace’i» maailmaesilinastus toimub 29. oktoobril Londonis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles