Eesti suurimal pungifestivalil saab kuulda läbilõiget nii Eesti punkansamblite paremikust kui ka esinejaid välismaalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti suurim pungifestival Punk’n’Roll
Eesti suurim pungifestival Punk’n’Roll Foto: promo
Eesti suurim pungifestival Punk’n’Roll toimub tänavu 11.-12. juulil Tartus Raadi mõisapargis ning sellel kahepäevasel subkultuurisündmusel saab kuulda läbilõiget nii Eesti punkansamblite paremikust kui ka esinejaid välismaalt, kogeda mõnusat telklaagri suminat ja kõike muud, mis ühe korraliku pungifestivali juurde käib.
Tuntumad kodumaised esinejad on Eesti pungi patriarhid J.M.K.E ja Velikije Luki, kelle looming on omandanud ikoonistaatuse paljude pungisõprade hulgas. Pealinna esindab veel kodumaist grindcore’i viljelev keeristorm False Pregnancy, uusi tuuli toov energia-aatomitega ülelaetud Electrobation ja juba pikaajalisemalt Eesti punkmuusika maastikku kujundanud Aknool ja ZLO. 

Kaasakiskuvat folkmuusika mõjutustega punki toob suvepealinnast Legshaker ja keemistemperatuuri piiril pulseerivat radikaalset hardcore`i toob Tartu grupeering SS Robot.

 

Väliskülalisteks on sellel aastal vanakooli exploited'likku hardcore’i küttev 80ndate legend Riistetyt ja Useless Cunts Soomest. Samuti ka karmikõlalist tumedat crust-punki viljelev Wagars ja otsekohest tänavapunki esindav Defectives Lätist.

 

1998. aastast alates toimuv Punk’n’Roll on suurim ja vanim punkrokkmuusikale pühendatud festival ja on kindlasti üks selle suve tähtsamaid rokiüritusi Eestis neile, kes otsivad staadionibändidele vaheldust.

 

Festivali mõlemal päeval astub lavale kokku 15 omanäolist artisti:

Velikije Luki

Riistetyt(FIN)

J.M.K.E.Legshaker

Wagars(LV)

False Pregnancy

Useless Cunts(FIN)

ZLO

Defectives(LV)

Electrobation

Project Dekatenz

Aknool

Shitflowers

SS Robot

Totally Obnoxious

 

Festivali ühe päeva pilt maksab 10 eurot ja kahe päeva pass 15 eurot. Vilkamatel on võimalus kuni 10. juulini soetada kodulehelt fännipass hinnaga 10 eurot.

Jooksvat infot festivali kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles