Kuulsad noorhärrad Roskildel: saab nalja, naisi, mussi, elamusi ja lahedaid emotsioone

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roskilde festivali reisi neljas päev
Roskilde festivali reisi neljas päev Foto: Kaader videost / Youtube.com

Põhjamaade üks suurimaid festivale Roskilde külastavad teiste seas ka Eestist pärit kutid, kelle seas ka kuulsaid nägusid. Rajule reisile rokifestivalile sõitsid teiste seas muusik Karl-Erik Taukar, juuksur Lauri Pedaja, Winny Puhhi trummar Kristjan Oden ning lisaks Grindi korraldustiimist Joosep Järvesaar. Poisid aga võtavad rajust reisist viimast ja hoiavad meid kursis videopäevikuga.

Pikk ja muusikarohke sõit läbi, sai Roskilde festivali teisel päeval poiste enda sõnul nalja, naisi, mussi, elamusi ja lahedaid emotsioone. Eestisse jõuavad festivali neidude suudlused läbi videopildi.

Neljandal päeval käisid festivalimelust väsinud staarpoisid tohutusuurel telkla alal festivali melu avastamas ning tuli välja, et telkla alal on oluliselt jõhkram pidu kui artistidega ühes aias. Loomulikult ei puudu kõige selle aktsiooni juures alkohol, mis juba silmadest välja kipub voolama.

Tutvuti ka Eestis avastamata viisiga telefoni laadida, sest kõigi nende selfie'de ja videode juures kipuvad ju akud tühjaks saama.

Lisaks astuti läbi ka rajult vahupeo alalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles