Bacardi Beach Party toob Pärnusse esinema tantsutava Klingande Prantsusmaalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bacardi Beach Party toob esinema Klingande
Bacardi Beach Party toob esinema Klingande Foto: promo

Bacardi Beach Party toob sel laupäeval Pärnusse Klingande Prantsusmaalt. Klingande on DJ-st ja saksofonistist koosnev esinejate-duo, kelle ainuke esinemine sel suvel Baltikumis on Club Sunsetis.

Klingande on hetkel ääretult kuum Prantsuse artist, kuna nende hittlaul «Jubel» on väga populaarne kõikjal Euroopa raadio- ja muusikakanalites ning duo esinemised viivad neid püsivalt Euroopa suurimatele festivalidele kui kuumadesse esinemispaikadesse.
 
Bacardi Beach Party on juba pikkade traditsioonidega üritus, mis toimub kord aastas Pärnu rannas ja Club Sunsetis ning mis toob kokku tänased Eesti DJ-de ning baarmanide paremiku.

Lisaks esineb sel aastal rannabaaris ning ka klubis hulle trikke pakkuv, Ibiza klubides väga menukas showbarmenide team Ivars Rutkovskis ja Mārtinš Rozenvalds.

Eesti DJ-des esinevad mitmendat aastat Eesti nr.1 DJ-ks valitud Sky Plusi hommikusaatejuht Kristjan Hirmo, Sunseti resident-DJ Erlend Aav, Power Hit Radio hommikuprogrammist tuntud Andres Puusepp, korduvalt Eesti tippu hääletatud DJ Kolzar ning funkyrütme valdav DJ Defkut.

Üritusele lisab salapära kostümeeritud Bacardi tüdrukute armee nii rannas kui klubitsoonis.

Bacardi Beach Party toimub 4-5. juuli õhtul klubis Sunset ning laupäeva päeval ka Pärnu Rannahoone esisel terrassil.

Rohkem infot kodulehel või Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles