Ilusate meeste konkurss - tantsija Vladimirs Visnovs

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alanud on meeleolukas NORDIC DREAM BOY INTERNATIONAL konkurss!

Eestis ainulaadne sportlike meeste showtrupp valmistab hetkel ette oma uut kava ning juba sügise hakul toimuvad klubiturneed nii Eestis, Lätis, kui ka Soomes.

Koreograafideks on tuntud staartantsijad Eghert-Sören Nõmm (Eesti) ja Pavels Mordvicevs (Läti).

Nordic Dream Boys - see on hoogne ja maskuliinne meelahutusprogramm, millesse mahub fitness, mood, tants ja kvaliteetne ajaviide!

NDB International tegutseb aastast 2005 ja on teinud koostööd meestega, kes on võitnud Eesti Suvemees, Manhunt Estonia, Mister Europe Estonia tiitleid, osalenud Eesti fitnessi võistluste finaalides, tantsinud Tallinki kruiisidel ning klubides nagu Sunset, Arena3, Atlantis jne.

Kandidaat nr. 2:

Vladimirs Visnovs /28.12.92/

Tantsija ja esineja, kelle tantsustiilide alla kuuluvad: L.A style, Street dance, Go-Go dance, Hip-hop, Waving, New style, Folk dance, Ballroom dance.

Tantsukogemus rohkem kui viis aastat.

Tantsib erinevatel üritustel, mis sisaldavad endast energilist ja meeltlahutavat tantsu-showsid.

Osalenud erinevatel võistlustel Lätis kasutades erinevaid tantsustiile. Sai auhindu parima tantsu eest L.A. stiilis, show-tantsus ja solotantsus.

Töötanud pesumodelline «Sports underwear-is».

Moto: «Muusika on universaalne keel!»

Kolm parimat võistlejat pääseb NDB bandi esmaesitlusele Eesti Iluduskuninganna 2014 võistlusel, mis toimub 09.-13.07.2014 taraditsiooniliselt festivali Õllesummer 2014 raames.

Konkurss toimub eksklusiivselt Elu24 portaalis, kuhu saab saata oma parimad pildid, mis avaldatakse lugejate lemmiku valimiseks. II vooru pääsenutest teeb professionaalne fotograaf suvise fotosesiooni ja Elu 24 lugejad saavad hääletada kümne finaali pääsenu ehk oma lemmik Dream Boy poolt!

Kui sa oled vanuses 20-30a, 180-190 cm pikk ja heas füüsilises vormis, siis saada oma kolm parimat pilti ja lühike CV  nordicdreamboys@outlook.com  ja toimetus@elu24.ee aadressidele, ning kindasti vajuta LIKE ametlikule NordicDreamBoys FB-lehele www.facebook.com/

Ole julge ja ole selle suve tõeline show-staar!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles