Allikas: Briti kuningakoda läks Pippa Middletoni avameelse intervjuu peale närvi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pippa Middleton
Pippa Middleton Foto: SCANPIX

Suurbritannia Cambridge´i hertsoginna Catherine´i õde Pippa Middleton andis teleintervjuu USA saate «Today» juhile Matt Lauerile.

Pippa ülistas oma õepoega, prints George´i ning ütles, et tema suhe Catherine´iga ei ole muutunud alates õe saamisest prints Williami naiseks.

Pippa Middleton sai maailmakuulsaks Catherine´i ja Williami pulmade ajal, kui ta kandis õe loori. Tal oli seljas üsna liibuv pikk valge kleit, mis tõi ta treenitud istmiku esile.

Pippa sõnul valis ta sellise kleidi, kuna see sobis kokku ta õe kleidiga ning tema jaoks olid õe pulmad perekeskne sündmus.

Pippa kinnitusel ei olnud ta eesmärk kleidiga tähelepanu võita.

«Tundsin, et mind kiusatakse avalikkuses. Avaliku elu pahupooleks on see, et kirjutatakse asju, mis ei vasta tõele. Kuulsusekoorem on väga raske, kuid ma püüan elada tavalist 30. eluaastates inimese elu,» jätkas Cambridge´i hertsoginna õde.

Väidetavalt ärritas see aus intervjuu Briti kuningakoda.

«Briti kuningakoda loodab, et Pippa paneb oma suu kinni ega ütle enam midagi üleliigset. Nad kardavad, et Pippa on liiga avameelne ning kahjustab nende mainet. On arusaadav, et ta elab oma elu kuninglikust perekonnast sõltumatult. Samas tahab ta oma kuulsa õe varjust välja pääseda,» edastas RadarOnline.


 

 



 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles