X-Factori kohtunik Cheryl Cole malaariaga haiglas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cheryl Cole
Cheryl Cole Foto: SCANPIX

Üks kuumimaid lauljannasid inglanna Cheryl Cole (27) kukkus pühapäeval fotosessioonil kokku ja ta viidi haiglasse.

Põhjuseks reisilt Aafrikasse Tansaaniasse saadud malaaria-nakkus, kirjutab dnaindia.com.

Kuigi Cole ja tema sõber Derek Hough võtsid ennetavalt malaaria vastaseid arstirohtusid, ei suutnud need lauljannat kaitsta. Cole jääb haiglasse veel üheks ööks ja jääb arstliku jälgimise alla vähemalt kaheks nädalaks, teatas informeeritud allikas. Lauljanna kaebas pühapäeval kõhuvalu ja kaotas fotosessioonil teadvuse.

Haigus rikub tema plaane X-Factori uute osade salvestamisel. X-Factori peakohtunik Simon Cowell saatis Cherylile sõnumi: «Puhka. Ära kiirusta tagasi.»

«Ta on olnud 48 tundi voodis, püüdes magada. Ta on väga nõrk, higistab ja kaotab aeg-ajalt teadvuse. Kõik on väga mures, ta on väga haige,» avaldas Cole lähikondlane.

Wikipedia andmetel põhjustab malaaria, mida tekitab vereringesse sattunud algloom Plasmodium, raskematel juhtudel teadvusehäireid ja isegi koomat. Õigeaegse ravita võib malaaria põhjustada surma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles