Uus üritus WTF! toob sel reedel Privé'sse brasiilia drum'n'bassi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus üritus WTF! toob sel reedel Privé'sse brasiilia drum'n'bassi DJ Patife
Uus üritus WTF! toob sel reedel Privé'sse brasiilia drum'n'bassi DJ Patife Foto: promo

Terve juuli kuu jooksul alustab igal reedel klubis Privé täiesti uus sari-üritus. Esimesena saab «käe valgeks» sündmus nimega WTF!, mis toob iga kuu esimesel reedel Tallinnasse klubi enda lemmikuid artiste.

«WTF! on alati erinevate muusikastiilidega, toome iga kuu esimesel reedel publiku ette parimad pärlid ja aktuaalseid esinejad kõikidest žanritest. WTF! annab meile vabaduse teha kõike seda, mis meile ja teile meeldib, olgu siis teemaks d&b, techno, deep house, dubstep või samba! Peaasi et käed on püsti ja pidu käib!» kirjeldab uut üritust WTF! resident-DJ Shromik.

Esimesel üritusel on peaesinejaks DJ Patife Brasiiliast ning laulja Cleveland Watkiss Inglismaalt. DJ Patife on tõenäoliselt kõige paremini meile tuntud tänu koostööle Brasiilia teise DnB staariga - DJ Marky. DJ Patife’i muusika segustab bossa ja samba rõõmsad tuuled ning Londoni vanemad jungle-helid. Tulemuseks on musikaalne ning elamusi pakkuv brasiilia drum&bass, mida tehnilisest ja karmist muusikast küllastunud publik pikisilmi ootab. Cleveland Watkiss, Londonist pärit kuid Jamaika juurtega laulja, on tituleeritud Inglismaa parimaks meessoost Jazzi lauljaks.

«Oleme paigaldanud uue helisüsteemi, alustame uute reedeste üritustega ning suve jooksul on veel uuendusi tulemas aga nendest järgemööda,» nendib uhkusega Club Privé omanik Helen Mahmastol.

Lisaks peaesinejatele astuvad alati WTF! üritusel muusikat valima ka residendid DJ Shromik ning DJ Firejosé. Klubi uksed avatakse südaööl.

Lisainfo Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles