Kati Murutar kohtus lõpuks emaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Murutar
Kati Murutar Foto: Denis Giorgievski/Naisteleht

Kirjanik ja hobutalunik kati Murutar pole oma ema näinud viis pikka aastat: kuni eelmise nädalani, mil ema-tütar taas Pärnus korraks kohtusid.


Lahusviibimise põhjus on see, et ema Ille Vasar pühkis laulva revolutsiooni puhkedes isamaa tolmu jalgelt ja suundus elama kaugesse kuldsesse Floridasse, kirjutab Kroonika. See juhtus paar kuud enne Kati esiklapse sündi. Ema ja tütart lahutavad tuhanded kilomeetrid ja maailmavaatelised erinevused.

«Samavõrd, kui minu jaoks on talu, hobu- ja loovuskeskuse rajamine missioon, eneseületus ja õppimine, eelistaks tema näha tütart hoolitsetud linnadaamina,» seletas Murutar paljusõnaliselt. Kati meelest ei suudaks üksi meestest, kes suudaks tema suurt talu pidada, emale: «Emale meeldivad elegantsed härrasmehed minu kõrval vastu ei pea.»

Kati viimane sümpaatia on kuuldavasti filmirežissöör Peter Murdmaa, kellega Kati oma Facebooki lehe andmetele «avatud suhtes» on.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles