Šokeeriv paljastus Angelina Jolie kohta: ta oli 1990. aastatel narkosõltlane

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie
Angelina Jolie Foto: SCANPIX

Paljastus, et 1990. aastate lõpp ei olnud Hollywoodi staari Angelina Jolie elus just kerge aeg.

68-aastane Franklin Meyer andis avameelse intervjuu väljaandele The National Enquirer, milles ta paljastab, et oli 1990. aastate lõpul narkodiiler ning varustas Jolied narkootikumidega.

Meyeri sõnul kohtus ta Joliega esmakordselt 1997. aasta veebruaris kui naine ja ta kallim tulid New Yorgis Chelsea hotellis tema käest narkootikume ostma. Jolie oli siis 21-aastane ning temast sai Meyeri püsiklient.

«Ta kulutas tavaliselt iga kord 100 dollarit. Selle eest sai pool grammi kokaiini või kümnendik grammi heroiini. Ta tarbis narkootikume minu silme ees. Tundus, et teda ei huvita, et seda nähtakse,» meenutas endine narkodiiler.

Meyer filmis ükskord, kuidas Jolie narkootikume tarbis.

«Angie nägi kohutav välja. Tal oli kätel süstimisjälgi. Küsisin, kas ma tohin teda filmida ning ta oli selle suhtes üsna ükskõikne,» lisas mees.

See videoklipp jõudis The Charlie Rose Show´sse ning selle abil rekaamiti filmi «Girl, Interrupted».

Jolie rääkis videol ka oma seksielust.

«Angie oli just alustanud suhet Billy Bob Thorntoniga. Järsku hakkas ta seksisaladusi paljastama. Angie ülistas Billy meheau, et see olevat sama suur kui hobusel,» lausus Meyer.

Angelina Jolie sai 1999. aastal naispeaosatäitja Oscari rolli eest filmis «Girl, Interrupted», kus ta kehastas psühhiaatriahaiglas ravil olevat narkosõltlast Lisa Rowe`i.

Jolie kommenteeris minevikku 2011. aastal saates «60 minutit».

«Minu elus on raskeid ja pimedaid aegu, kuid ma olen neist välja tulnud. Ma ei surnud noorena ja selle tõttu õnnega koos,» lausus staar siis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles