Marje Hansar lootis popstaare oma kodus majutada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marje Hansar
Marje Hansar Foto: Pm

Õllesummeri peakorraldaja Marje Hansar arvas, et kui hästi läheb, saab ta oma kodus pakkuda öömaja ühele õllepeo peaesinejale, ansamblile HIM.


HIMi esimene mees Ville Valo nõudis, et tema tahab Tallinnas viibides peatuda viietärnihotellis, kus peab tingimata olema ka rõdu. Seda soovi, selgus, polegi nii lihtne täita. Kui neid tärnidega hotelle veel oleks, siis pole neid rõdudega numbritube.

«Kuni seda hotellituba otsiti, oli mul lootus, et ehk ei leita. Oleksin hea meelega ühe maailma kõige kuumema rokkbändi enda juurde koju majutanud. Mul on kodus rõdu küll, tegelikult lausa mitu rõdu, peale selle veel ka aed ja merevaade. Ümberringi mets, linnud laulavad – lilled, päikesepaiste, heinamaa...» kirjutab marje oma blogis.

«Ka on mul kaks koera, kes saanuksid suurepäraselt hakkama ligitikkuvate tüdrukutega…. Ja mina…, tegelikult ma juba harjutasin hommikust pannkookide küpsetamist…..»

Viimasel hetkel leiti siiski üks hotellituba, kus pole küll päris rõdu, aga siiski selline laiemat sorti aken. See bändile sobis. Nii jääb Marje Hansari kodu rockimeestest puutumata.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles