Hämmastav piimajoomise võime tagas Meelis Tomsonile Keskerakonna noortekogu suvepoisi tiitli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keserakondlikud suvenoored Katrin Miisna ja Meelis Tomson.
Keserakondlikud suvenoored Katrin Miisna ja Meelis Tomson. Foto: Keskerakonna noortekogu

Nädalavahetusel pidas Keskerakonna noortekogu Rõuge vallas Kurgjärvel oma suvepäevi.


Ürituste käigus selgusid ka noortekogu suvepiiga ja suvepoiss, vastavalt Katrin Miisna ja Meelis Tomson. Viimane on laiemalt tuntud kõmufotograafina. Tiitli saamiseks tuli üles näidata oma vaimuandeid, teadmisi ja oskusi erinevates vabades kunstides.

Otsustavaks rebimiseks läks suvipoisi konkursi võitja selgitamisel. «Kui suvepiiga välja selgitamisel žüriis suuri vaidlusi ei tekkinud, siis suvepoisi osas sai pärast pikemat arutamist otsustavaks Meelis Tomsoni hämmastav piimajoomise kiirus,» sõnasid žürii liikmed Raivo Tammus ja Jaanus Riibe kui ühest suust.

Kandidaadid võtsid üksteisega mõõtu kiiruse peale piima joomises, erinevates stiilides show-tantsus, ootamatute poliitiliste situatsioonide lahendamises, miimikat kasutades publikule erinevate mõistete selgeks tegemises ja naisterahvale soengu sättimises. Näiteks tuli kandidaatidel lahendada olukord, kus noormees tahtis vaadata televiisorist jalgpalli MM-i, kuid naisterahvas pidi noormehe meelitama valima, sest samal päeval olid Riigikogu valimised, kus valida tuli noormehel loomulikult Eestile keskerakondlik tulevik!

Žüriisse kuulusid olid Keskerakonna Noortekogu esimees Raivo Tammus, Keskerakonna Noortekogu peasekretär Jaanus Riibe, Keskerakonna peasekretär Priit Toobal, Tallinna Linnavolikogu esimees ja Keskerakonna Kesklinna piirkonna juht Toomas Vitsut, 2009. aasta suvepiiga Inna Fjodorova ja Tallinna abilinnapea Taavi Aasa nõunik Siret Kotka.

Vaata ise pildilt: väga kena suvepoiss, tõeline kompu. Roosa kompu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles