Evelyn Seppa jälitas hull orav

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepp
Evelyn Sepp Foto: Peeter Langovits

Seekordne Kanal 2 saade «Üks päev» jälgis modellina alustanud ja tipp-poliitikasse jõudnud Evelyn Sepa tegusat päeva.

Poliitiku päev algas kell kaheksa hommikukõnniga Stroomi rannas. Tal kulub tavaliselt kõndimisele üle tunni aja ning ta teeb seda olenevalt päevakavast kas õhtul või hommikul.

Evelyni jaoks on merel hästi suur emotsionaalne roll ning ta ei kujuta ette end elamas või vaba aega veetmas seal, kus merd ei ole.

Ta tegi võimlemisväljakul venitusharjutusi, märkas seal toimetavat oravat ning meenutas, et nägi viimati oravat eelmisel suvel Kopli pargis rulluiskudega sõites.

Evelyni arvates oli toona tegemist hullu oravaga, sest loom hakkas teda lihtsalt jälitama.

Poliitiku sõnul näeb tema päev tavaliselt välja tüüpiline ja igav, täis kohtumisi ja koosolekuid, mille vahele mahub ka kirjalikku tööd. Ellujäämise nipp on tema jaoks oskus eristada tähtsat vähetähtsast.

Pärast tervisekõndi sõitis ta Euroopa Liidu asjade komisjoni koosolekule, mis kestis tunni, ning siis ootas järgmine kohtumine Tallinna Spordi- ja Noorsooametis, kus räägiti ujulate rajamisest.

Evelyn kiirustas nüüd veel kahele kohtumisele. Esmalt vesteldi Tallinna kultuuripealinna projektist ning siis rääkis ta Eesti Rindemeeste Ühendusega Teisest maailmasõjast ja mida on see toonud praeguses Eestis.

Pärast seda ootas poliitikut kolmetunnine sõit Lõuna-Eestisse Keeni kooli, kus rääkis taekwon-do'ga tegelevate noorte ja nende treeneriga.

Edasi suundus ta Otepääle, kus osales parvlaev Estonia teemalisel koosolekul.

Järgnes kostüümivahetus ning päev lõppes kirikus Urmas Alenderi mälestuskontserti nautides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles