Indrek Mandre nõuab Intsu-Ingalt võla tasumist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Intsu-Inga ja Nõia-Ints pidutsesid Club Angelis 09.04.10
Intsu-Inga ja Nõia-Ints pidutsesid Club Angelis 09.04.10 Foto: Janno Pugi

Striptiisitare vahendava agentuuri peremees Indrek Mandre räägib, et Inga Kallberg, tuntud ka hellitusnime Intsu-Inga all, on tema firmale võlgu 10 040 krooni.


Mandre seletas Kroonikale, kuidas Inga oli tahtnud saada striptiisitariks ja kiidelnud oma kogemustega erootikafilmides. Neiu oli võtnud agentuuri treenerilt erootilise tantsu tunde ja teinud tantsijalepingu Kreeka striptiisiklubiga Babydolls.

Kolm päeva enne väljalendu teatas Inga, et ei kavatse kuhugi sõita, agentuurile treeneritöö eest tasuda ega ostetud lennupiletit korvata. «Olin sõbranna käest kuulnud, et elu on Kreekas kallis, klubi teenistusest ei jätku ning tegelema tuleb hakata veel ühe tööga. Ma ei ole sellest tõesti huvitatud. Minu arust ei ole Eurostripil alust raha küsida, aga ta (Mandre) käib peale, et teenigu ma tööga tasa,» rääkis asjast Inga.

Mandre teatas Elu24'le, et Kallbergi võlg tekkis seepärast, et ta rikkus striptiisiklubiga sõlmitud töölepingut, ei asunud lepingut täitma ja ei maksnud tagasi ka talle laenuks ostetud lennupiletite maksumust.

«Meie sooviks on vaid, et Inga Kallberg tasuks oma võlad. Kas ta teenib selle raha töötades striptiisiklubis  või muul alal, see meisse ei puutu ja meie talle enam ammu striptiisilepinguid ei paku,» teatas Mandre oma kirjas.

Väited, nagu nõudnuks ta võla tasumist striptiisiga, Mandre kummutas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles