Driftitüdrukute konkurss on jõudmas lõpule ning kutsub nädalavahetusel huvilisi ägedamaid tsikke imetlema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Driftitüdrukute konkurss on jõudmas lõpule
Driftitüdrukute konkurss on jõudmas lõpule Foto: Merlis Peddai

Kevadel alanud Driftitüdrukute konkurss on jõudmas tuleval nädalavahetusel lõpule. Sadade laekunud tüdrukute profiilide hulgast valiti välja kolmkümmend kõige paremini sobivat neiut, kellega juba eraldi kokku saadi.

Nende kolmekümne hulgast valiti aga järgmised kaksteist, kes ka kõige rõõmsamad, avatumad ja entusiastlikumad on. Nende neiudega on võimalik kohtuda ka kõigil Eesti Drifti meistrivõistluste etappidel, kus hoitakse pöialt ja elatakse kaasa paljudele Eesti osavaimatele autosportlastele.

Sel nädalavahetusel, 5. juulil toimub driftitüdrukute valimise suur kulminatsioon klubis Hollywood, kus kuulutatakse välja need kõige ägedamad tsikid, kes teeninud välja ka auhindu, mille on kokku pannud OneCondoms, Batiste, Katharienthal jpt. Kahtlemata on aga suurimaks auhinnaks olla modell järgmise aasta suures driftitüdrukute kalendris, mis jõudmas kindlasti enamike Eesti autospordihuviliste seinale. Vihjeks võib veel ka mainida - võimalus oli igatahes nii ahvatlev, et osalemas on ka mõni veidi meedias varemgi tuntust kogunud neiu.

Kalendri pildistamised algavad juba juuli alguses ja esimeseks sihtkohaks on Eesti uusim autospordikompleks auto24ring ja staarideks vastvalitud neiud ning ilusaimad võistlusautod. Fotograafiks on end autofotograafia ja erilahenduste Eesti absoluutne tipp Sergei Zjuganov ja tüdrukuid teeb veel ilusamaks Lana Vallo meigistuudio ning riietab Katrin Siska poolt veetav Boxeur Des Rues Estonia.

Kõik täisealised huvilised on kindlasti oodatud ka oma pilguga hindama ja üle vaatama meie valitud driftitüdrukuid juba sel laupäeval – 5. Juulil Tallinnas, Club Hollywoodis algusega kl 23:00!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles