Video! Metsatöll Hard Rock Laagris veteran ning fännide väsimist ei karda

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsatölli solist Markus Teeäär annab Elu24 reporterile Metsatölli bussis intervjuud
Metsatölli solist Markus Teeäär annab Elu24 reporterile Metsatölli bussis intervjuud Foto: Kaader videost

27.-28. juunil Vana-Vigalas juba 13. aastat järjest toimuv HRL toob sel suvel roki ja metali sõpradeni tervelt 22 bändi pea kümnest eri riigist.

Lisaks välismaistele nimedele astub kahe päeva jooksul lavale ka kodumaise raskemuusika hetkel kõige tegusam ja olulisem koorekiht.

Kui ürituse peaesineja on legendaarne Behemoth, siis Eesti artistidest hoiavad lippu kõrgel teiste seas Winny Puhh, Metsatöll, Nevesis, Cantilena ja paljud teised.

Elu24 püüdis Metsatölli solisti Markus Teeääre kinni nende bändibussist, kui mees veel rahulikult festivalimelusse sisse elas.

Metsatölli saab laval nautida keskööl ning Markus lubab head ja tugevat show-d. Fännide väsimist bänd siiski ei karda ning laseb tugevalt edasi, sest muusikaarmastajate toetus on suur ja kõik tegelevad sellega, mida armastavad.

Markus ise täna suure pidutsemisega pihta ei hakka, sest juba homme on järgmine live Pärnus uues rokiklubis ning liigutakse sinna edasi. Nimelt pole solist suur pohmakaga laval esinemise fänn.

Vaata videost, mida räägib Markus Metsatölli suveplaanidest ja mis neid veel sel aastal ees ootab!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles