Homsel Pitbulli kontserdil esineb üllatusena uus tõusev Eesti artist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pitbull
Pitbull Foto: Pitbull

Populaarse Ameerika artisti Pitbulli kontserdi eestvedajad teatasid, et superstaari kontserdi soojendamisel osaleb lisaks varem välja hõigatud Cool D live, Defkut, Bad J ja Marc De Luigile ka 23-aastane eesti lauljanna Victoria.

Victroria on rohkem tuntud välisriikides ning on juba populaarne Saksamaal, Austrias ja Šveitsis. Oma esimese singliga «So Invincible» jõudis «Victoria» populaarse Saksa muusikakanali VIVA edetabelis üheksandale kohale. Victoria lugu püsis seitse nädalat Saksamaa DJ-edetabelis ning on tänaseks mitmete mainekate raadiojaamade playlistides.

Kohe annab Victoria oma esimese singli välja ka Eestis, Lätis, Leedus ja Poolas. See tähendab, et lähiajal ilmub «So Invincibe» Eesti muusikapoodide lettidele. Võib mainida, et lugu mängib juba mõnes Eesti raadiojaamas, üks nendest on Sky+.

«Ma tahaksin loota, et saaksin kunagi laulda duetti koos Pitbulliga - see on minu ammune unistus. Mul on väga hea meel osaleda sellel kontserdil. Arvan, et mitu lemmikkoer chihuahua saab Pitbulliga sõbraks!» loodab Victoria.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles