Elu24 loosis kohtumise kahele inimesele nägusa ansambliga 2Cellos

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored tšellistid Luka Sulic ja Stiepan Hauser, tuntud kui 2CELLOS
Noored tšellistid Luka Sulic ja Stiepan Hauser, tuntud kui 2CELLOS Foto: promo

Tallinn Star Weekend raames annab sel reedel, 27. juunil Lauluväljakul kontserdi sensatsiooniline ja nägus duo 2Cellos. Elu24 loosis välja muusikutega kohtumise kahele inimesele!

Peale pikki läbirääkimisi  on festivali korraldajal rõõm kinnitada, et 27. juunil  on võimalik Lauluväljakul nautida 2 Cellos täispikka live-showd.

Noored tšellistid Luka Sulic ja Stiepan Hauser, tuntud kui 2CELLOS, pälvisid oma kuulsuse viies tšellomängu uuele tasemele ning lõhkudes piire erinevate muusikastiilide vahel.

Kõige rohkem meeldib neile publikule näidata kui mitmekesine tšello olla võib.

«Meil on õnnestunud laiendada tšello võimalusi läbi oma muusika ja armastame seda jagada oma fännidega,» sõnab bänd.

2CELLOS live-show on väga kütkestav. Energia klassikaliselt haritud paari vahel on nakkav kui nad kasutavad klassikalisi instrumente tänapäevase repertuaari jaoks. Kontsertitel kuuleb lugusi nende esiplaadilt kui ka ülemaailmselt tuntud järgnevalt plaadilt «IN2ITION».

Konserti kava sisaldab nende massiivseid YouTube'i hitte «Smooth Criminal» ja «Welcome to the Jungle» ning ka nende populaarset esitus AC/DC hittidest «Back in Black», «You Shook Me All Night Long» ja «Highway to Hell».

Tutvu bändiga lisaks ka kodulehel.

Elu24 loosis välja kahele inimesele kohtumise nägusa duoga 2Cellos!

Palju õnne, kohtumise võitsid Piibe Truusa ja Heidi Pähn! teiega võetakse ühendust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles