Keira Knightley: ära lase iial mehel endale kitarrimängu õpetada!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keira Knightley
Keira Knightley Foto: SCANPIX

Näitlejanna Keira Knightley oleks äärepealt oma abikaasa maha löönud, kui too talle kitarrimängu õpetada üritas.

Staar pidi kitarrimängu õppima filmi «Begin Again» tarvis ja tema hinnangul oli ääretult halb mõte võtta õpetajaks oma muusikust mees James Righton, vahendab Femalefirst. 

«See polnud kaugeltki lõbus. Ma oleks ta äärepealt maha löönud! Soe soovitus kõigile - ärge iialgi paluge oma abikaasal endale muusikariista mängimist õpetada! Huvitav, kas keegi on kunagi kitarriga kedagi ära tapnud?» teatas Keira.

Keira soovis filmis muusikut mängida just seetõttu, et muusika teda üldse ei huvita.

«Ma ei kuula muusikat. Kui see mängib ruumis, ei kuule ma seda. Mul pole sedasorti aju. Sellepärast tahtsingi selles filmis osaleda - olen abielus muusikuga, mu sõbrad on sellest vaimustuses, mu vend mängis bändides - see ümbritseb mind igal pool, kuid mina pean tõsiselt keskenduma, et seda teadvustada. Kui olen väga purjus, tantsin muusika järgi, kuid mul pole õrna aimugi, mis lauluga tegu on,» seletas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles