Katie Price põhjustas kiriku ees löömingu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Price ehk Jordan
Katie Price ehk Jordan Foto: SCANPIX

Eile uuendas Briti tõsielustaari Katie Price’i ülisalajase tseremooniaga oma abieluvannet puurivõitleja Alex Reidile, kuid ilusat sündmust varjutas kähmlus.

Nimelt läksid käsipidi kokku ürituse turvamehed ja kõmufotograafid, kes püüdsid skandaalsetest staaridest eksklusiivseid pilte saada, kirjutab Digitalspy.

Kuuldavasti tuli turvameestel tagasi hoida ligi 40 pressis töötava inimese pealetungi, kes olid kogunenud Surreys asuva kiriku ümber, kus vannete uuendamine toimus.

Kui päevakangelased mustas autos kohale jõudsid, algaski kähmlus, mille käigus turvamehed ajakirjanduse esindajaid eemale trügisid ja Price’i ning Reidi nägusid vihmavarjude ja paberilehtede abil fotograafide eest varjata püüdsid.

Õigus üritust kajastada oli vaid telekanalil ITV2, mis maksis selle eest üüratu summa. Kuna tegu oli ülisalajase tseremooniaga, pidi kõik külalised allkirjastama lepingu, milles lubasid, et ei räägi tseremoonial toimunust meediale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles