Klubi Tallinn alustab uue hooajaga

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CLUB TALLINN OOTAB TAAS: Omanikuvahetuse ja uuenduskuuri läbi teinud peopaik on eilsest taas avatud. Tänaõhtusele avapeole saabub pealinna täht Ines.
CLUB TALLINN OOTAB TAAS: Omanikuvahetuse ja uuenduskuuri läbi teinud peopaik on eilsest taas avatud. Tänaõhtusele avapeole saabub pealinna täht Ines. Foto: Sille Annuk
Vaatamata hiljuti Tartu ööklubi Club Tallinna nime ümber lahvatanud nimeskandaalist, korraldab klubi suurejoonelise hooaja avapeo juba täna, 22.augustil.

Eilne Eesti Ekpress kirjutas, et klubi Tallinn endine juhatuse liige Jaanus Liivamägi on salaja patendeerinud klubi nime ning soovib nüüd, et Club Tallinn lõpetaks viivitamatult senise nime kasutamise.

Loomulikult on ööklubi omanikud eesotsas Kenneth Karpoviga tigedad ja leiavad et endine töötaja Liivamägi on alatult ära kasutanud oma ametiseisundit.

Kuid sellest hoolimata jätkab Club Tallinn pidudega. «Avapeole oleme esinema kutsunud Rolf Juniori, kes esineb meil täna oma parimate lauludega ning meeleoluka lavashowga,» selgitas avamispeoga seotud plaane klubi uus programmi- ja meediajuht Priit Seäsk.

«Ja alates septembrist pakume klubis ka süüa. Lubame, et menüü saab olema mitmekesine, pakkudes igale klubikülalisele meeldivat kosutust,» lubas Seäsk.

Teine uuendus puudutab Retro Groove’i pidusid. «Eelmisel aastal toimus noorte seas populaarne üritus Retro Groove igal kolmapäeval nii Club Tallinnas, kust üritus alguse sai, kui ka Club Illusionis, kuhu liikusid ürituse tegijad. Sel aastal otsustasime aga jõud taas ühendada ning tõime Retro Groove tema algsesse asukohta, Club Tallinnasse tagasi,» kommenteeris Seäsk.

Augustis on ööklubi avatud küll vaid nädalalõppudel, kuid septembrikuus alustab juba täistuuridel.

«Septembris aga pakume klubikülastajatele meelelahutust ka nädala sees. Näiteks neljapäeviti hakkab toimuma uus tuline üritustesari «Tallinn põleb»,» sõnas Seäsk.

Septembris mahuvad meie programmi veel sellised üritused nagu «Uuno Rock da Party» ja «Elmari Eesti disko», mille raames astub lavale vana hea Eesti tüdrukutebänd Click OK. Septembri alguses esineb klubis oma live bändiga ka Merka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles