Linnapea vabandas pükste allavajumise pärast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti linnapeal vajusid ametlikul üritusel püksid alla. Foto on illustratiivne, pildil olevad näitlejad pole linnapea juhtumiga seotud.
Briti linnapeal vajusid ametlikul üritusel püksid alla. Foto on illustratiivne, pildil olevad näitlejad pole linnapea juhtumiga seotud. Foto: SCANPIX

Inglismaal asuva Leicesteri linna meer vabandas piinliku vahejuhtumi eest, mille käigus tal raamatukogu külastades püksid alla vajusid.

Colin Halli nimeline linnajuht viibis kohalikus raamatukogus haridusteemalise näituse avamisel, kui ta püksid ühel hetkel enam üleval ei püsinud, kirjutab Orange.

Halli esindaja edastas linnarahvale meeri sügavaimad vabandused ja selgitas, et äpardus juhtus seetõttu, et Hall ei kandnud tol päeval püksirihma.

«Linnapea vabandab sügavalt kõigi üritusel viibinute ees, kes end sellest vahejuhtumist solvatuna võiksid tunda,» teatas võimumehe esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles