Täna avatakse Kadrioru Suvi 2014!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Expressions tähistas Kadrioru lossi kunstimuuseumis 10. tegutsemisaasta täitumist Eestis.
Expressions tähistas Kadrioru lossi kunstimuuseumis 10. tegutsemisaasta täitumist Eestis. Foto: Ardo Kaljuvee

Kadrioru Park avab täna õhtul Kadrioru Suvi 2014 hooaja kell 18.00 koos Tallinna Georg Otsa nimelise Muusikakooli muusikutega ja ansambliga Traffic.

Kell 17.00 algavad Kadrioru päikesekella juurest pargiekskursioonid nii eesti kui vene keeles. 

Hooaja avakontserdil kell 18.00 astuvad lavale Tallinna Georg Otsa nimelise Muusikakooli noored virtuoosid, kes esitavad hoogsa ning suvise kava.

«Georg Otsa muusikud on peaaegu, et Kadrioru pargi hooaja ametlikud avajad ning noored muusikud on pakkunud juba rõõmu ning mõnusaid kontserdielamusi üle kuue aasta,» sõnas pargi juhataja Ain Järve

Peale orkestri kontserti saab kuulata ansamblit Traffic, kes ekstra Kadrioru suvehooaja avamise auks on kokku pannud akustilise kava ning oodata on veidi omanäolisemat elamust kui tavaliselt. 

2014. aasta suve jooksul on võimalik Kadriorus osa saada taas suurel hulgal sündmustest ja tegevustest. Kõigil huvilistel on läbi terve suve võimalik kuulamas käia tasuta pargi ekskursioone ja kontserte.

22. juulil peetakse taas Kadrioru sünnipäeva koos kõigi sõpradega ja külastajatega ning aasta lõpetatakse suursuguse festivaliga Valgus kõnnib Kadriorus. 

Terve kava kohta on kõigil huvilistel võimalik lugeda Kadrioru Pargi kodulehelt www.kadriorupark.ee

Suve sündmused on kõigile tasuta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles