Suvine tšill murufestival Schilling kutsub üles ööbimiskohti broneerima ja lisaks muusikale väärt toitu mekkima

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Genka
Räppar Genka Foto: Laska Pirados

5. juulil Kilingi-Nõmme Suveaias toimuvale hubasele muusikafestivalile Schilling on tänasest võimalik broneerida ööbimiskohti.

Saadaval on toad Tihemetsas asuva Pärnu Kutsehariduskeskuse ühiselamus (7 km festivalist, viib-toob tasuta buss, vt väljumisaegu Schillingu kodulehel), uue spordihoone põrandapind 150 meetri kaugusel festivaliplatsist ning turvatud telkla, mis asub 100 meetri kaugusel festivaliplatsist, algklasside koolimaja hoovil. Täpsemat infot ööbimisvõimalustest leiab festivali kodulehel, mille kaudu saab ka mugavalt ööbimiskohti broneerida (kuni 3. juulini).

Kes tuleb Schillingule lootuses saada lisaks muusikaelamusele ka toiduelamust, ei pea ka seekord pettuma. Festivali restoraniala esitleb mitmekesist rahvusvahelist menüüd, millega saab lähemalt tutvuda Schillingu kodulehel.

Taas on kohal festivali vanad lemmikud Põhjaka Mõis. Uue tulijana pakub head aasiapärast toitu restoran Riis. Jaapani kööki esindavad Momo, Kyabetsuyaki nime kandev tänavatoit ja Jaapani käsitöö-õlled. Grusiinide lihahõrgutisi pakub Tbilisi Tartust.

Esmakordselt kohtab Schillingul Gambrinuse Õllesaatkonda (Karmo Tüür Tartu Õllepoest nr 1) üle 50 erineva humalajoogiga.

Kohvigurmaanide rõõmuks naaseb Rohelise Maja Kohvik Viljandist, jäätist saab kiidetud Lamuu jäätisekohvikust ja veini Nautimuse spetsialistide vahendusel. Lisaks saab korralikku kohalikku koloriiti maitsta platsi püsiehitises Tareke ja muidugi on saadaval ka pirukad, leivad ja palju muud Kilingi-Nõmme kodukokkade serveerimisel.

Ilmunud on CD-kogumik «Schampler», mis sisaldab parimaid palu seekordse Schillingu esinejatelt, sh mitmeid avaldamata lugusid. Piiratud tiraažiga valimikku on võimalik võileivahinna eest soetada ka festivaliplatsilt.

Schillingu muusikaprogrammi kuuluvad sel aastal Merchandise (US), Jeremy Jay (US), Kite (SE), Extraperlo (ES), Streak and the Raven (FI), Leslie Da Bass (EE), Genka (EE), Id Rev (EE), Galvanic Elephants (EE), Argo Vals Band (EE), Jan Helsing (EE) ja Holy Motors (EE).

Schillingu piletid on müügil Piletilevis ja maksavad kuni 4. juulini 27€ ning festivali toimumise päeval 5. juulil 32€ (vabade kohtade olemasolul). Kuni 16-aastased (k.a.), pensionärid ja invaliidid saavad festivalile tasuta (dokumendi alusel).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles