Tallinnas esinev hip-hopi «paha poiss» DMX on ametlikult 12 lapse isa

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailmakuulus hiphopartist DMX esineb  26. juunil esmakordselt Eestis
Maailmakuulus hiphopartist DMX esineb 26. juunil esmakordselt Eestis Foto: Promopilt

Järgmisel neljapäeval, 26. juunil Tallinnas Arena 3mes esinev USA hip-hopi ikoonil DMXil pole oma perenime väljasuremist karta. Härra Earl Simmons on paberite järgi 12 lapse isa, tõestatud DNA testide järgi aga veel lisaks kahe papa.

Kireva kriminaalse minevikuga räppar ja USA kõmumeedia lemmik eitas algul kahe lisalapse isadust, kuid pidi lõpuks vähemalt ühe naise järjekindlusele alla vanduma. 2007. aastal tõestas kohus Monique Wayne õigust ning DMX pidi naisele maksma 1,5 miljonit dollarit.

Eelmise kümnendi ajal viis järjestikust Billboard nuber üks albumeid välja andnud DMX on Eestis enim tuntud oma suurhittide «Partu Up», «Ruff Riders Anthem» ja «X Con Giv It To Ya» järgi.

DMX on praeguseks müünud üle 30 miljoni albumi, mis positsioneerib laulja hip-hop läbimüügi arvude järgi tippartistide sekka.

Muusika kõrval on DMX aga USA räppmaailma taltsutamatu pahapoiss. Tema arvel on 14 arreteerimist, millest pooled on ta vangi viinud. Ta on vahele jäänud nii uimastite omamises, ohtlike sõidumanöövritega ja muude pahedega.

Viimastel aastatel on DMX šokeerinud publikut oma uskupöördumisega. Värsketel andmetel tahab DMX saada pastoriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles