Kuula: Freddie Mercury soololaulu «Love Kills» esmakordne live-esitus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Queen + Adam Lambert
Queen + Adam Lambert Foto: SCANPIX

Queen + Adam Lambert alustavad neljapäeval USA kontserttuuri, mille soojenduseks esinesid nad esmaspäeval Burbankis iHeartRadio kontserdisaalis.

Queenil oli fännide jaoks varuks suur üllatus - nende setlistis on esmakordselt «Love Kills», mis oli esimene laul, mida laulja Freddie Mercury esitas sooloartistina, kirjutab Yahoo! Music.

«Love Kills» kuulus Fritz Langi tummfilmi «Metropolis» 1984. aasta kordusväljaande soundtrackile ja laul ei sai toona nii jaheda vastuvõtu osaliseks, et see nimetati 1985. aasta 

Kuldvaarikate jagamisel halvimaks originaallauluks. Sellest hoolimata tõusis «Love Kills» Briti singlimüügitabelis kümnendale kohale.

Queeni esindaja sõnul ei esitanud bänd seda lugu kordagi live'is koos Freddie'ga ja laulja ei esitanud seda ka sooloartistina.

Nüüd, ligi 30 aastati hiljem, tõid kitarrist Brian May ja trummar Roger Taylor laulu «Love Kills» koos laulja Adam Lambertiga esmakordselt lavale. 

Kuula allpool! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles