Marju Kuudil kahest kesklinnakorterist küllalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marju Kuut
Marju Kuut Foto: Jelena Rudi

Lauljanna Marju Marynel Kuudil on saanud küllalt kahe Tallinna kesklinnas Süda tänaval asuva korteri pidamisest – kes tahab võib need ära osta, Kuut igaljuhul müüb.

Millest siis selline otsus? «Sellest on veel vara rääkida,» hoiab Kuut (64) Naistelehes saladuseloori ülal. Müüdavast kinnisvarast on teada, et korterid asuvad samas kahekordses puitmajas, ühes on põrandapinda 75 ruutu ja teises kaks korda rohkem -140. Hinnad on aga samast klassist, väiksema elupaiga eest tuleb välja laduda kaks ja pool miljonit krooni, suurema eest kolm miljonit. Maja, kus korterid asuvad, erihüve on rahulik miljöö kesklinna naabruses ja sisehoov, kus lapsed rahulikult mängida saavad, ning hommikukohv eriti hästi maitseb.

Kui nüüd tehing õnnestuma peaks, kas siis armastatud lauljannat kesköisel tunnil Tallinna kesklinnas enam uitamas ei näegi? Elu 24 arvates annab vastuse ainult elu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles