Elu24 loosis piletid Katusekinno

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pooldokumentaalne krimidraama «Kids»
Pooldokumentaalne krimidraama «Kids» Foto: Kaader videost

Sel nädalal linastub Viru Keskuse 4. korruse terrassil asuvas vabaõhukinos Katusekino väärtfilmide assortii. Kuni neljapäevani on veel võimalik näha tuntud režissööride unustamatuid ja erakordseid debüütfilme.

Täna õhtul, algusega kell 23.00, linastub Sophia Coppola 1999. aasta debüütfilm  «Süütud enesetapud», mille keskseteks teemadeks on lapsepõlve süütuse kaotamine, täiskasvanuks saamise kainestav reaalsus ning minevikku idealiseeriv igatsus.

Kolmapäeval, 18. juunil, režissöör Larry Clarki 1995. aasta pooldokumentaalne krimidraama «Kids». Debüütfilmi keskmes on New Yorgi tänaval jõluvad noorukid, kelle päevad kulgevad rulatades, alkoholi ja narkootikume tarbides ja süütuid tüdrukuid jahtides. Filmirollidesse on valitud ilma eelneva näitlemiskogemuseta noored, mistõttu tunduvad filmis kujutatud stseenid kohati liigagi ehedad.

Neljapäeval, 19. juunil, Ameerika kino salapärase eraku Terrence Malicku 1973. aasta debüütfilm «Laastatud maa». Eriline Bonnie & Clyde'i lugu, kus noored armunud argireaalsuse eest põgenedes enda ümber mõttetult surma külvavad.

Reedel, 20. juunil, näidatakse suurel ekraanil uskumatut Hollywoodi edulugu Robert Rodrigueze 1992. aasta debüütfilmis «El Mariachi». Oma esikfilmi finantseerimiseks osales 23-aastane filmitegija ravimieksperimentides. Viljakas noor multitalent kirjutas, lavastas, filmis, monteeris, tegi eriefektid ja praktiliselt kõike muud peale näitlemise. 7000 dollarilise eelarvega põlve otsas vändatud hoogne märul lennutas noore filmitegija Hollywoodi stuudiote huviorbiiti ning võitis publiku lemmikfilmi preemia Sundance filmifestivalilt.

Laupäeval, 21. juunil, linastub mõnusalt isuäratav Jon Favreau 2014. aasta alguses välja tulnud komöödia «Meisterkokk», mis on soovitavalt kohustuslik kõigile kokandushuvilistele.

Pühapäeval, 22. juunil, režissöör Žora Krõžovnikovi 2013. aasta ülimenukas vene pulmakomöödia «Kibe!», kus pöörast nalja ja äratundmisrõõmu leidub rohkem kui rubla eest.

Elu24 loosis 2x2 piletit mistahes Katusekinos linastuvale filmile.

Lisainfo ja programm kodulehel või Facebookis.

Piletid loositud!

Võitjad on Kätlin Siimenson ja Raido Pedak! Head kinoelamust! Teiega võetakse ühendust!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles