BonBoni iluõhtu tõi kaunid naised pesupoodi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel neljapäeval toimus Tallinnas ja Tartus Eesti oma pesubrändi BonBon Lingerie iluõhtu, mis oli mõeldud neile naistele, kes armastavad seksikat pesu, ilusaid ehteid ja mõnusat seltskonda.

«BonBon on alati minu lemmik olnud. Kui tahan endale ilusat ja mõnusat kingitust teha, siis tulen tavaliselt just siia,» ütles lõbusas tujus külastaja Birgit.

Suureks hitiks olid uue Flower-Power kollektsiooni rannakleidid ja uudishimu äratasid ka värviküllased Flower-Power bikiinid. «On tore, et vaatamata venivatele trammitee ehitustöödele leiavad naised oma lemmik pesupoe siiski üles ja saavad meie juures end mugavalt tunda,» lisas BonBon Lingerie turundusjuht Lagle Pärn.

BonBon on Eesti oma aluspesukaubamärk naistele (ja meestele), kelle hing on vaba ja süda noor. Arvestatakse nii mugavuse, ilu kui ka trendiga. BonBon pesu on vahel popp ja teinekord glamuurne ning samas äärmiselt pehme ja mõnus. BonBon Lingeriel on esindusbutiigid Tallinnas, Tartus ja edasimüüjaid üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles