Muusik Taavi Peterson sai Soomes jala ukse vahele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusik Taavi Peterson
Muusik Taavi Peterson Foto: Erakogu

Taavi Petersoni The Doorsi tribüüt ansambel Texas Radio and The Big Beat sai Helsinki tuntud rokimekas On The Rocks vapustavat tagasisidet ja on augusti lõpus andmas põhjanaabrite juures juba vähemalt kolm kontserti.

Saime On The Rocksis suurepärase vastuvõtu osaliseks ja Eesti bände hinnatakse seal kõrgelt. Ainus bänd, kes neile pettumuse valmistas on Defrage, kes Rocksi isegi kohale ei jõudnud.

On The Rocksi programmi manager Krista Ruusunen oli meie kahe tunnisest etteastest iseäranis sissevõetud. Naine mainis, et see oli Rocksi 13 aastase ajaloo jooksul paremuselt teine kõige tugevam kontsert, mis seal toimunud.

Eesti pinnal saab ansamblit näha Naissaare ametlikul jaanitulel, 23. juunil, mil bänd kannab ette kogu The Doorsi repertuaari, mis neile nende nelja tegutsemisaasta jooksul külge on hakanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles