Skandaalne varsti Eestit külastav USA hip-hopi ikoon DMX tahab saada pastoriks

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skandaalne USA hip-hop ikoon DMX
Skandaalne USA hip-hop ikoon DMX Foto: promo

Kõmulise ja üdini pahelise staarina tuntud hip-hopi suurnimi DMX avaldas Ungari kontserdijärgses intervjuus, et soovib jumalaga rohkem seotud olla ning saada pastoriks.  26. juunil Tallinnas Arena 3 ööklubis üles astuv DMX on korduvalt trellide taga istunud narkootikumide, politseile allumatuse ja muude probleemide tõttu.

DMX, kodanikunimega Earl Simmons leidis intervjuu ajal mahti muuhulgas ka USA politsei veidi kaugemale metsa taha saata ning bravuuritses ka teistel teemadel. Jääb vaid põnevusega oodata, millega härra Eestis viibides hakkama saab.

Tõelise räppstaarina on DMX elanud suurelt. Tegu on ühe rikkaima hip-hopi staariga ning ühe edukaima Billboardi edetabeli kangelasega hip-hopi vallas. Eelmise kümnendi ajal viis järjestikust Billboard nuber üks albumeid välja andnud DMX on Eestis enim tuntud oma suurhittide “Party Up”, “Ruff Riders Anthem” ja “X Con Giv It To Ya” järgi. DMX on praeguseks müünud üle 30 miljoni albumi, mis positsioneerib laulja hip-hop läbimüügi arvude järgi tippartistide sekka.

Muusika kõrval on DMX aga USA räppmaailma taltsutamatu pahapoiss. Tema arvel on 14 arreteerimist, millest pooled on ta vangi viinud. Ta on vahele jäänud nii uimastite omamises, ohtlike sõidumanöövritega ja muude pahedega. Palju skandaale on meediasse lekkinud tema sohilastega seoses.

DMX, ehk Earl Simmons alustas oma karjääri 1988. aastal koos teiste hip-hopi praeguseks kuulsate nimedega nagu Jay-Z, Ja Rule ning LL Cool J-ga. Läbilöögialbumiks kujunes 1999. aasta “…And Then There Was X” plaat, millelt pärit “Party Up” kujunes hip-hopi suurhitiks kogu maailmas.

Kokku on DMX välja andnud seitse albumti, millest viimane – “Undisputed” ilmus 2012. aastal. Staar on osalenud kokku 15 filmis ning viies teleseriaalis.

Hip-hopi elav legend astub üles 26. juuni öösel klubis Arena 3. Eelmüügist saab pileteid osta Piletilevi müügipunktidest ning neid tuleb müüki ainult 1000.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles