Skandaaalse Kannu Kõrtsi ürituse źüriis seekord Carola Madis ja Mihkel Ratt

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kannu Kõrtsi Staar 2008 III eelvoor, 21.08.08
Kannu Kõrtsi Staar 2008 III eelvoor, 21.08.08 Foto: Maria Vahuri | Photo Factory
Hiljuti tänu Nikile suurt meediatähelepanu nautinud Kannu Kõrts korraldas eile, 21.augustil, karaokestaaride kolmanda eelvooru.

Seekord istusid źüriilaua taga reporter Carola Madis, superstaari saatest tuntust kogunud Mihkel Ratt ja laulja Mait Maltis.

Suurematest skandaalidest seekord hoiduti. Näiteks Carola ja Mihkel ei vaadanud alkoholi poolegi. Vastarmunud tuvikesed nautisid õhtu jooksul vaid teed ja karastusjooke. Mait Maltis jõi kohvi.

«Selleks ajaks, kui pool laululahingust peetud sai selgeks, et esinejate tase oli seekord tunduvalt kõrgem, kui esimeses voorus paar nädalat tagasi,» pajatas źüriiliige Mait Maltis. «Loomulikult oli ka neid, kes üldse laulda ei osanud.»

«Väga, väga head lauljad olid kokku tulnud ja tohutult raske oli otsustada, kes neist edasi võiks pääseda,» rääkis ka Carola ning lisas, et igaühel neist oli oma lemmik ning 15-st esinejast valitigi edasi võistlema kolm õnnelikku.

«Erinevaid voore oli palju ning lõbus üritus kestis pea kaheni öösel,» ütles täna hommikul veidike väsinud Carola.

Vaata ka ürituse pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles