Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Figuurisõprade klubi saadab oma liikmed kaalule

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Veste Roosaar
Copy
Figuurisõprade Pärnu klubigrupi liikmed saadetakse kõigepealt kaalu peale ja söödetakse seejärel nende kõhud täis.
Figuurisõprade Pärnu klubigrupi liikmed saadetakse kõigepealt kaalu peale ja söödetakse seejärel nende kõhud täis. Foto: Comma Image/Scanpix

Pärnus juuli keskpaigast tegutsema hakkav Figuurisõprade klubi ootab huvilisi, kes soovivad muuta oma elustiili tervislikumaks ja figuuri kaunimaks.

“Figuurisõprade klubigrupi õhtud toimuvad privaatses kohvikuõhkkonnas ning need algavad kaalumise, loengu ning toitumis- ja psühholoogiaalaste nõustamistega,” tutvustas klubi üks liige, Tulbi kohviku juhataja Tiiu Endrikson.

Endriksoni jutu järgi võivad klubigrupiga liituda nii paksud kui peenikesed, oluline on vaid huvi tervisliku ja sobiva toitumise vastu. Kohtumistel ei piirduta üksnes toidust rääkimisega, kogunemine jätkub õhtusöögiga, kus kõik road on valmistatud Figuurisõprade nõuannete järgi.

Klubigrupid saavad alates juuli keskpaigast kord nädalas kolmapäeviti kokku Tammsaare 18 asuvas Tulbi kohvikus. Klubigruppi juhendab pikaajaliste kogemustega mentor Eiri Silivälja.
 

Märksõnad

Tagasi üles