Muusikal Abramovitšist toob lavale Putini ja Berezovski

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roman Abramovitš
Roman Abramovitš Foto: Reuters / Scanpix

Miljardär Roman Abramovitši elust valmib muusikal, kus lavalaudadele astuvad teiste hulgas Vene ekspresident Boriss Jeltsin, praegune riigipea Vladimir Putin ja eksiilis elav oligarh Boriss Berezovski.

Newsru.com andmetel esitab Berezovski tegelaskuju kaks aariat: «Milleks on vaja naisi, kui on naftat» ja «Kavatsen Putini maha lasta».

Esimesena kirjutas kavandatavast muusikalist Mail on Sunday, mille andmetel investeeris Abramovitš isiklikult ettevõtmisesse 120 miljonit eurot ehk 1,9 miljardit krooni.

Hiljem lükkas ärimehe esindaja selle küll tagasi, kuid kinnitas Abramovitši huvi ettevõtmise vastu.

Muusikalis näeb tegelaskujudena nii ärimehe esimest kui teist abikaasat, kes laulavad koos duetti. Kui esimene naine laulab «See kõik oli peaaegu minu», siis teine vastab «See kõik on lõpuks minu».

Oligarhide koor esitab numbri «Ainult lollid ründavad venelasi» ja «Kaaviari tootmine».

Üles astuvad ka Chelsea’ jalgpallurid, keda esindab aga naiskoor.

Muusikal põhineb Abramovitši biograafial, mille on kirja pannud Chris Hutchins ja Dominic Midgley. Lavateost on lisaks Suurbritanniale kavas esitada ka Kanadas, Jaapanis ja Ühendriikides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles