Klubis Teater elustub erootiline bestseller «Fifty Shades of Grey»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Viiskümmend halli varjundit» on kasvatanud päästjate töökoormust
«Viiskümmend halli varjundit» on kasvatanud päästjate töökoormust Foto: SCANPIX

Erotic cinema on üritustesari, mis igal kuul on erineva filmi alateemaga. Suve saabumise puhul on ka klubi Teater filmid nurka visanud ning vahetanud need eriliselt kuuma raamatu vastu.

Ürituse korraldajatel on hea meel teatada, et maailmas enimmüüdud erootiline bestseller jõuab klubi Teater lavale. Mr. Grey salapärane ja paheline maailm koos Tema seksuaalsete orjade ja loendamatute naudingutega – see kõik muutub sellel ööl raamatust tõelisuseks.

Huvitab sind vaid tavaline «vanilje» suhe, mis püsib kogu aeg piirides?

Ei, meid kõiki paelub kaaslane motoga - «Kombekas gentleman avalikkuse ees, Meister magamistoas». Vahe naudingu ja piina vahel on õhkõrn.

Seepärast on peo märksõnadeks seatud: sensuaalsus, erootika, mõnu, piin, kirg ja maailm (klubi) täis lõputuid võimalusi.

Peol on kohal veetlevad tantsijaid ning kuumad klubi Teater mehed, kes pakuvad silmailu ning muudavad peo unustamatuks. Et pidu eriti vallatu oleks, toetavad seda BonBon Lingerie ja Hot Lips.

BonBon Lingerie loosib selle ürituse raames välja luksusliku pesukomplekti, mis on iga naisterahva unistus ja millest kõik saavad facebooki vahendusel osa võtta. Kohapeal lisab üritusele vürtsi Hot Lips erootikapood, mis hoolitseb selle eest, et kirg ei puuduks laupäevasel peol ühestki kehast. Sel ööl võib Klubi Teatris oodata kõike ootamatut, sest öös on asju – vallatuid, põnevaid ning sensuaalseid.

See on pidu, millest ükski raamatu austaja ei tohiks ilma jääda!

Klubi Teater ootab kõiki juba sel laupäeval algusega 00.00 peole, kus nauding ei ole tabu.

Liitu üritusega siin ja võida kaunis pesu BonBon Lingerie’lt SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles