Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2014/06/11/3108169t1h8071.jpg)
TV3 muheda suvesaate «Suvesangarid» juhid Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja esitlevad, kuidas erilises asendis rösteri abil maitsvat juustuvõileiba teha.
Näljased mehed seavad end sisse kontoris, kus abivahenditeks on lauale külili keeratud röster, käärid, röstsai ning spetsiaalse tehnikaga rebitud juustuviilud.
Lihtsate nippidega annavad saatejuhid tavalisele juustusaiale stiilse välimuse ja meki, tõestades taas, et suvesangarite nutikusel pole piire.
«Suvesangarid» on TV3s esmaspäevast neljapäevani kell 22.00.