Angela Aak unistab pulmadest, valgest kleidist, lapsest...

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiljuti andis muusik Angela Aak väga avameelse intervjuu ajakirjale «МК-Эстония», kus pajatas oma salaunistustest.

Angela Aak ei soovi avalikkuse ees rääkida eriti ajast, kui teda tundti veel Andrese nime all.

Angela: Sel teemal on raske rääkida. Proovige ise ette kujutada hommikuid, kui ärkad, vaatad teki alla ja seal pole kõik päris nii nagu sa võib-olla tahaksid. Olen elanud alates kümneaastasest saadik mõttega, et see situatsioon tuleb lahendada.

Ajakirjaniku küsimusele, kas ajal mil ta oli veel Andres, on tal olnud suhteid meestega, vastab Angela kindlalt «ei».

Kui Eesti sai vabaks ja piirid avanesid ja info liikus kiiremini, otsustas Andres, et ka temal on aeg muutusteks. Siiski ei saanud tema unistus kohe teoks, sest nii radikaalsete muudatuste jaoks oli vaja palju raha.

Angela: Ma ei mäleta enam täpselt, kui palju kõige suurem ja tähtsam lõikus maksis - hm, no see, kui kõige olulisem meeste asi ära lõigati ja minust naine tehti. Võib-olla oli see 60 - 80 tuhande krooni ringis, igatahes alla 100 tuhande krooni. Hiljem tehti veel üks lõikus - see oli uroloogiline.

Igatahes oli summa Angela jaoks üüratu ja kui tal poleks olnud varakat Venemaa sponsorit, oleks lõikus ära jäänud.  Angela oli 40-aastane, kui Ida-Tallinna keskhaigla arstid tema unistuse täide viisid. Kogu protsess mehest naiseks võttis Angelal aega kolm aastat.

Täna on angela 48-aastane ja enda sõnul õnnelik. Naine jätkab hormoonide manustamist ja seda tuleb tal teha oma elupäevade lõpuni. Angela elab hetkel Nõmmel ja hoolitseb oma koerakese eest.

Paar aastat tagasi tegi Angela läbi ka rinnasuurendusoperatsiooni. «Jah hormoonide toel rinnad küll kasvavad, kuid kuna ma pole just kõige varasemas nooruses, siis hormoonide mõju pole ka enam nii efektne, kui mõnel nooremal.» naerab Angela.

Angela on mõelnud ka lapsendamise peale.

Angela: Olen tõepoolest mõelnud ka lapse adopteerimise peale, kuid..., jah, ehk tuleb minu ellu hoopis mõni tore mees koos lapsega... Siis võiksin teda kasvatada nagu enda oma.

Kas Angela elus on hetkel keegi?

Angela: On, aga see on keeruline teema. Minu partner on kursis minu minevikuga ja suhtub teemasse tolerantselt. Isegi minu ema suhtub teemasse suht rahulikult, et poja asemel on tal hoopis nüüd tütar.

Loomulikult ma unistan pulmadest, valgest kleidist ja..., aga aastatega olen mõistnud , et need pole elus kõige tähtsamad asjad.

Kuidas sujub seks peale soovahetusoperatsiooni?

Angela: Tegelikult käivad nii naiste, kui meeste asjad voodis suht sarnaselt. Loomulikult ei anna keegi sulle garantiid, et saad peale soovahetusoperatsiooni seksist rahulduse. Aga mina olen üldiselt väga õnnelik inimene ja olen saanud kõik, millest olen unistanud.

Täismahus intervjuud Angela Aakiga loe väljaandest «МК-Эстония»!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles