Tallinn Music Weeki klubiõhtutel Pärnus, Watergate festivalil esinevad Tommy Cash ja Faun Racket

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommy Cash ehk Cash Tomi esinemas Tallinn Music Weekil R2 klubiõhtul Rock Cafes
Tommy Cash ehk Cash Tomi esinemas Tallinn Music Weekil R2 klubiõhtul Rock Cafes Foto: Maris Savik

Tähistamaks suvepealinna tiitli üleandmist Pärnule korraldab Tallinn Music Week Watergate festivali raames kaks klubiõhtut, mil lavale astuvad Tommy Cash ja Faun Racket. 20. ja 21. juuni ürituste toimumiskohaks on uhkete Tallina väravate all asuv võlvkaartega kontsertkoht.

Just Tallinna väravad olid 17. sajandil omaaegse Pärnu-Tallinn vahelise postimaantee alguspunktiks. Suve alguse puhul muutub ajalooline linnadevaheline liiklussõlm kahel õhtul klubiks, kus astuvad üles tänavusel TMW festivalil nii Eesti kui rahvusvahelise publiku hulgas kõneainet pakkunud esinejad Tommy Cash ja Faun Racket.

Jõuliste, veidi kiiksuga live-show’dega furoori tekitanud ning 2013. aastal R2 aasta tulijaks ja Eesti Ekspressi tulevikutäheks tituleeritud noor Eesti räppar Tommy Cash astub lavale reedel, 20. juunil. Lisaks valivad muusikat Janek Murd (Eesti Pops, R2) ja Kristopher Luigend (Haigla, R2).

Atmosfääriline bassimuusika duo Faun Racket ehk Andres Lõo ja Talis Paide teatraalne etteaste toimub aga laupäeval, 21. juunil. Peoga jätkavad DJ-d Drummie (Jazzitup, R2) ja Siim Karro.

Mõlemat live-esinejat tõi Tallinn Music Weeki festivali järgselt esile teiste hulgas mõjukas muusika ja kunstiajakiri Crack Magazine võrreldes Faun Racketit omaaegse menuka elektroonikaduo Fischerspooneriga ja pidades Tommy Cashi üheks siinse muusikamaastiku omanäolisemaks artistiks.

Pidudel kahel õhtul üles astuvad DJ-d mängivad neil õhtuil head eestimaist muusikat.

Kohapeal on avatud baar.

Pileteid saab osta ukselt hinnaga 5 eurot.

Tallinna väravate aadress on Kuninga 1, Pärnu.

Tallinn Music Week toimub 25-28.03.2015.

Veefestival Watergate toimub Pärnus 20.-21.06.2014

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles