Eesti veelaudurid võitsid Soomes kolmikvõidu

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti veelaudurid võitsid Soomes kolmikvõidu - Madis Bachmann, Daniel Matsukevitš, Martin Bachmann
Eesti veelaudurid võitsid Soomes kolmikvõidu - Madis Bachmann, Daniel Matsukevitš, Martin Bachmann Foto: WakeThe Stadium

Soomes, Helsingis toimus möödunud nädalavahetusel Uimastadioni basseinis veelaua võistlus, kuhu kutsete alusel pääses võistlema 16 sportlast. Eestist kvalifitseerus võistlusele koguni neli veelaudurit – Martin ja Madis Bachmann, Daniel Matsukevitš ning Ken Põllu.


Üritust nimega «Wake The Stadium» sai jälgida otsepildis.

Finaali pääses neli sõitjat, kellest kolm olid eestlased ja üks rootslane. Tihedas konkurentsis tuli lõpuks võitjaks Madis Bachmann, teise koha pälvis Daniel Matsukevitš ning kolmanda koha võitis Martin Bachmann, kes hiljuti võitis Lõuna-Prantsusmaal «The Fise World Montpellier» üritusel esikoha.

Kõiki neid veelaudureid saab näha tuleval laupäeval võistlemas Veelaua Eesti Lahtistel Meistrivõistlustel - «Snap Wake Open 2014» - Otepää Wakepargis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles