Hakka lotomiljonäriks! Täna on õige päev.

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loto.
Loto. Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht.

Täna läheb loosi Eesti ajaloo suurim ennustatav peavõit: Viking lotoga võib võita kuni 92 miljonit krooni.


«Eesti mängija jaoks suurendab Viking Lotto võidufondi täiendava jackpoti ehk Õnnenumbri loosimisel osalemine, mistõttu võidusummad on meie jaoks kordades kasvanud,» rääkis Eesti Loto müügi- ja turundusjuht Kristi Liigus.

Viking Lotto täna loositava 92 miljoni kroonisest peavõidust moodustab Õnnenumbri võidufond 73 miljoni krooni. Õnnenumbri selgitamiseks loositakse mängu alguses 48 palli hulgast välja Õnnenumbri pall, mis pannakse teiste hulka lototroni tagasi. Seejärel loositakse kuus põhi- ja kaks lisanumbrit. Kui Õnnenumbri pall on ka kuue põhinumbri võidupalli hulgas, saab jackpoti võitja lisaks selleks ajaks kogunenud Õnnenumbri võidu.

Juhul kui Õnnenumbrit ühel nädalal ei võideta, lisandub kogunenud summa sarnaselt jackpotiga järgmise loosimise võidufondile. Õnnenumbri loosimisel osalevad kõik Viking Lotto piletid. Pileti hind Õnnenumbriga seoses ei muutunud, olles kümme krooni ühe loosimise ühe mänguvälja eest.

Liigus ütles, et sel aastal on Eestis lotoga miljonäriks saanud juba viis inimest, aga kokku on üle miljoni krooni Eestis võitnud 102 lotomängijat.

Kas sul on lotopilet juba olemas?
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles