Galerii: KAPAROCK – toimus hea muusika piknik Kohilas

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

KAPAROCK, see on hea muusika piknik, kuhu minnakse kogu perega saabunud suve nautima! Seekordne Kaparock toimus 7. juunil Kapa-Kohilas.


Kaparock sai alguse 2000. aastal, mil kohalikud muusikud otsustasid muusika tegemise kõrval proovida kätt ka festivalikorraldajatena. Nüüdseks on Kaparockist kasvanud välja korralik suvine muusikasündmus, mis toob üheks suvepäevaks Kohilasse, Tohisoo mõisaparki, kokku Eestimaa parimad bändid ja külastajad üle kogu maa.

Seekordne festival - aegade vägevaim!

2013. aastal külastas festivali üle 1300 inimese. Tänavu kordades rohkem. Õnneks mahutab Tohisoo mõisapark mitu tuhat inimest ning ka kõige nõudlikum kuulaja leidis ka seekord endale istepingi või murulapi, kus sai rahulikult head muusikat nautida, keha kinnitada ja elust rõõmu tunda.

Esinejaterivi oli sel korral tõesti uhke!

Kui esinemiste esimesse poolde jäi mõni veidi vähemtuntud, kuid kindlasti mitte nõrgem koosseis, siis esinejate rivi lõpus, peaesineja rollis astus lavale skandaalne Winny Puhh Põlvamaalt.

Spetsiaalselt festivali jaoks tuli kokku ka ansambel Blind, kes tähistas sellega oma 20. juubelit. Elephants From Neptune ei vaja 2014. aastal loomulikult enam tutvustamist,

Jana Kask & Mai Skizo on äsja valmis saanud oma debüütplaadi ning andsid samuti vägeva show. Legensdaarne hip-hopi rühmitus A-Rühm võttis kätte kitarrid ning tõi mängu trummid ning andis tõelise rock-kontserdi.

Lisaks neile esinesid Karl-Erik Taukar Band, Jaan Pehk (tuntud ka kui Orelipoiss), 2012. aastal üleriigilise noortebändide konkursi võitnud Slippery Slope ning Raplamaalt pärit vetaranbändi Spido.

Festivali korraldasid Kohila muusikasõprade ühendus MTÜ Põder koostöös LAG Muusikaagentuuriga, mille meeskond on osalenud ka festivalide Rabarock ja Augustibluus läbiviimisel.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles