Õed Sõnajalad teevad kopteripiloodilube: harjutamine kodutalude lähedal heinapallide vahel teeb meistriks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei pidas 2013. aastal kinni autoroolis joobetunnustega tabatud Viivi Sõnajala, kes keeldus alkomeetrisse puhumast, mistõttu ta viidi haiglasse kontrolli. Viivi aga pages haiglast, kuna olevat haiglas ära eksinud ning mõni tund hiljem jäi sama auto roolis politseile vahele kaksikõde Siiri, kes olevat õde koju transportinud. «Kui ma hästi aus olen, siis käisin ma vahepeal lõunasalatit söömas ja võtsin ühe pokaali punast veini kõrvale,» rääkis naine. «Mul ei olnud muud võimalust, kuna mu õde oli ära viidud ja ma pidin talle appi minema,» seletas Siiri, miks ta 0,5 promilliga autot juhtis.
Politsei pidas 2013. aastal kinni autoroolis joobetunnustega tabatud Viivi Sõnajala, kes keeldus alkomeetrisse puhumast, mistõttu ta viidi haiglasse kontrolli. Viivi aga pages haiglast, kuna olevat haiglas ära eksinud ning mõni tund hiljem jäi sama auto roolis politseile vahele kaksikõde Siiri, kes olevat õde koju transportinud. «Kui ma hästi aus olen, siis käisin ma vahepeal lõunasalatit söömas ja võtsin ühe pokaali punast veini kõrvale,» rääkis naine. «Mul ei olnud muud võimalust, kuna mu õde oli ära viidud ja ma pidin talle appi minema,» seletas Siiri, miks ta 0,5 promilliga autot juhtis. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

«Lennu ja teatud manöövritega saame kenasti hakkama. Harjutame Saaremaal heinapallide vahel ikka üles ja alla, üles ja alla,» kirjeldab Siiri Sõnajalg oma katsetusi helikopteril koos kaksikõe Viiviga.

«Eksameid on kokku umbes viisteist ja suure hooga tegime ka paljud neist ära,» kinnitab Siiri Sõnajalg Kroonikale.

Kuigi sellest räägiti juba ammu, siis lõpuks otsustasin õed Sõnajalad ka omale kopteripiloodiload ära teha.

Kuna õed olid vahepeal välismaal õpingutel, siis tekkis väike viivitus ja nüüd proovitakse asjaga ühele poole saada.

Pärast mullust sekeldust napsise peaga Saaremaal sõitmist, ei tunne naised, et kohalikud neid halva pilguga vaataks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles