Põnev jalgpallimäg Nõmme Kalju ja Paide Linnameeskonna vahel kutsub naisi Bikiinitribüünile!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hooligem Koos kampaania algatajad on tuntud Eesti naised Triin Tulev, Tanja Mihhailova, Krista Lensin, Kirsti Timmer, Maris Uusna, Anu Saagim, Laura Kõrgemäe, Helen Mahmastol, Beatrice, Lea Liitmaa, Katrin Väli, Gerli Rosenfeld ja teised avalikuelu tegelased. «Hooligem Koos» kampaaniaga saavad liituda ka kõik teised, kes hoolivad!
Hooligem Koos kampaania algatajad on tuntud Eesti naised Triin Tulev, Tanja Mihhailova, Krista Lensin, Kirsti Timmer, Maris Uusna, Anu Saagim, Laura Kõrgemäe, Helen Mahmastol, Beatrice, Lea Liitmaa, Katrin Väli, Gerli Rosenfeld ja teised avalikuelu tegelased. «Hooligem Koos» kampaaniaga saavad liituda ka kõik teised, kes hoolivad! Foto: FC Nõmme Kalju

«Hooligem Koos» on rinnavähi ennetamise kampaania. Varases staadiumis avastatud rinnavähk on ravitav.


Kampaania eesmärgiks on juhtida tähelepanu rinnavähi varajasele avastamisele, diagnoosimise ja ravi probleemidele ning toetada vähiga võitlevaid naisi ja nende peresid haiguse ning sellega seotud hirmudega toimetulekus.

«Soovime panna naistele läbi positiivse sõnumi südamele, et nad rohkem oma tervisest hooliksid. Maailmas on tõestatud, et hästi organiseeritud sõeluuringutega on võimalik suremust rinnavähki vähendada kuni 30%. Samuti on tänapäeval märkimisväärselt paranenud ravivõimalused,» kommenteerib kampaania üks eestvedajaid Triin Tulev.

«Tahame «Hooligem Koos» kampaania sõnumiga naisteni jõuda läbi meestemaailma ning oleme sellepärast valinud oma kampaania partneriks Nõmme Kalju jalgpalliklubi. Lähenedes naistele läbi jalgpalli ja meestemaailma soovime oma kampaania sõnumiga edasi anda positiivset ellusuhtumist, kutsudes ka mehi koos naistega üheskoos rohkem hoolima ja naisi toetama. Ootame kõiki naisi osalema jalgpallimatšil bikiinides ja teksades, näitamaks üles oma toetust rinnavähi ennetuskampaanias,» lisas Triin Tulev.

«Hooligem Koos» kampaania kulmineerub Kadrioru staadionil, kus 14. juunil põneva jalgpallimängu ajal kohtuvad omavahel Nõmme Kalju ja Paide Linnameeskond ning avatakse kampaaniale tähelepanu tõmbav «Hooligem Koos» naiste bikiinitribüün.

Pane selga bikiinid ja teksad ning tule Kadrioru staadionile jalgpalli vaatama. Sinu kohalolek ja aktsioonis osalemine on suureks toeks. Kõikidele bikiinides ja teksades aktsioonile tulnud naistele on sissepääs jalgpallimängule tasuta!

Nõmme Kalju kingib kõikidele aktsioonis osalevatele naistele hooajakaardi, millega pääseb tasuta igale Nõmme Kalju kodumängule. Osalejate vahel toimuvad erinevad loosid ning meeneid jagavad ka teised kampaaniaga liitunud toetajad!

Mängu vaheajal esineb kaunis laulja Lea Liitmaa, avatud on Kalju Mängude Maja ja Maxima ühine batuutidega varustatud lasteala ning mängu kannab üle ETV.


«Inimesed, märgake, kuidas te elate! Kas see, kuidas te elate, juhindub teie hingest ja südamest? Märgake üksteist, hooligem inimestest enda kõrval,» ütleb Lea Liitmaa, kes kampaanias osaleb ning jalgallimatšil esineb. «Kindlasti saate kuulda minu tuntumaid hitte särtsakas esituses!»

Jalgpallimängul müüakse roosasid lipse, mille müügist saadud tulu annetatakse heategevuseks. Kanna roosat! Roosa lint, kui lootuse sümbol võeti maailmas laialdaselt kasutusele 1992. aastal Evelyn H. Lauderi poolt, et juhtida tähelepanu rinnavähi varajasele avastamisele, diagnoosimise ja ravi probleemidele ning toetada vähiga võitlevaid naisi ja nende peresid haiguse ning sellega seotud hirmudega toimetulekuks.

Hooligem Koos kampaania algatajad on tuntud Eesti naised Triin Tulev, Tanja Mihhailova, Krista Lensin, Kirsti Timmer, Maris Uusna, Anu Saagim, Laura Kõrgemäe, Helen Mahmastol, Beatrice, Lea Liitmaa, Katrin Väli, Gerli Rosenfeld ja teised avalikuelu tegelased. «Hooligem Koos» kampaaniaga saavad liituda ka kõik teised, kes hoolivad!

Premium liiga XVII voor, Nõmme Kalju – Paide Linnameeskond, laupäeval, 14. Juunil algusega kell 16.00, Kadrioru staadionil. Väravad avatakse kell 15.00.

Mängu üritus üleval Facebookis SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles