Eesti staarid hakkavad suvises tõsielušõus tänavatantsu vihtuma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Dancing 4 Life» teine saatejuht Sandra
«Dancing 4 Life» teine saatejuht Sandra Foto: promo

Tõsielu-reality veebis, kus esinevad Eesti staarid tänavatantsunumbriga, on kohe-kohe vaatajate ette jõudmas.

 

«Reporteri» veebis saab suve jooksul vaadata kümmet osa uuest šõust, kus igas osas õpivad kaks Eesti staari nädalaga ära samasuguse tänavatantsu kava (jutt käib soolotantsust - T.L.) ja selle ette kannavad.

Veebikülastajad saavad esitusi hinnata ja oma lemmikule poolehoidu avaldada. Sarja pealkiri on «Dancing 4 Life» (tõlkes: tants elu jaoks) ja seda veavad kaks koreograafi: Sandra, kes on 20aastane eesti neiu ja Jene, kes on väheke vanem ameerika mees, neid mõlemaid seob armastus urbanistliku tänavatantsu vastu.

Esimeses saates astuavad üles modellindustegelane Victoria Kass ja laulja Lauri Pihlap, kellele mõlemale on moodne tants üks lemmikharrastusi. Kass on võtnud tantsutunde nii Londonis kui New Yorgis ja kes vähegi näinud Lauri Pihlapit laval, teab juba, et see mees ei piirdu ealeski vaid lauluga.

Sandra sõnul on suve lõpuni kestvasse saatesse staarosalised juba leitud, kuigi nii mõnelgi oli projekti klapitamisega oma tihedasse töögraafikusse parasjagu tegemist. Küsimusele, keda siis veel näha saab? Sandra otseselt ei vasta, mainides üldises plaanis, et osalejate nimed saavad olema üllatusteks, kuid need on head, sest «näha näiteks Koit Toomet breikimas meeldiks kindlasti paljudele». Täna käivad järgnevate osade jaoks trennid juba Pirita rannas.

Igas saates on uued osalised, nii et üldvõitjat ei hakata välja selgitama. Sandra sõnul sai ta mõtte sellise saate tegemiseks USA-st, kus ta on pikalt trenni teinud ja kus sarnane urban- ehk tänavatants (hip-hop, break, salsa jms) noorte seas üliväga popp on.

Vaata allpool tutvustavat videot uuest seriaalist ja püsi Elu 24 ja «Reporteri» lainel, et eesootavatest šarmantsetest tantsunumbritest ja sarja tegemise telgitagustest osa saada!

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles