Paha Polly “Killud”

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paha Polly "Killud".
Paha Polly "Killud". Foto: Plaadi esikaas

Viis aastat tagasi Võru garaažis Nirvana kaverdamisega pihta hakanud Pahast Pollyst on saanud ajapikku päris asine pop-folk-rokkbänd.

Suur osa on siin bändi solistil Liana Kolodinskajal, kes on kirjutanud suurema osa ansambli viimaste aastate loomingust. Et enamik ansambli liikmeid on mehed, valitseb Paha Polly muusikas omapärane kooslus, naiselikud meloodiad ja teemad laulusõnades on seotud mehelikult tugevate trummide ja kitarrisoolodega. Paha Polly rokile lisavad uskumatult palju rokkmuusikas kahjuks harva kuuldavad akordion ja iiri vile, mis annavad Võru ansamblile tõeliselt oma näo.

Paha Polly kinnistus paljude mällu paari aasta eest, kui televiisoris mängiti ühe reklaamiklipi taustaks bändi esimest singlit “Naerame”. Sellest ajast on ansambel suurte sammudega edasi astunud ja bändi muusikapilt on palju täiskavanulikum ja professionaalsem.

Selle kinnituseks tasuks kuulata värskelt plaadilt kas või lugusid “Tule ja leia” või “Ma olen Tartu”. See on väga hea plaat, millel lööb külalisena kaasa tänavusest superstaarispektaaklist tuntud Jaanus Saago.

Bänd on siiani esinenud peamiselt klubides, kuid kindlasti tahaks näha Paha Pollyt suvel rokkimas mõnel suurel laval.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles