Karksi valla kaunid paigad võistlevad fotokonkursil

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi vallavalitsus ärgitab fotohuvilisi osalema fotovõistlusel ning pildile püüdma valla kauneimaid paiku.
Karksi vallavalitsus ärgitab fotohuvilisi osalema fotovõistlusel ning pildile püüdma valla kauneimaid paiku. Foto: Elmo Riig / Sakala

Karksi vallavalitsus kutsub fotohuvilisi osalema fotovõistlusel "Minu roheline Karksi vald".

Konkursi eesmärk on märgata ja jäädvustada Karksi valla keskkonda kodaniku silma läbi. Olgu need siis rohealad, objektid looduses, pargid, puhke- ja metsaalad, puud, loomad, taimed, majad või tänavad või midagi täiesti eriskummalist. Oluline on, et see, mida keegi pildistab, vajab autori arvates eraldi märkamist.
 
Konkursil on osalema oodatud kõik fotohuvilised, välja arvatud korraldajad ja žürii liikmed. Võistlusele esitatavad fotod peavad olema pildistatud Karksi vallas.
 
Osaleda saab kahes vanuseklassis: A (kuni 16-aastased lapsed) ning B (17-aastased ja vanemad).

Fotod tuleb esitada CD-l või DVD-l. Konkursile esitatud fotosid ja CD-sid ja DVD-sid ei tagastata.

Üks osaleja võib võistlema saata kuni 15 fotot. Esitleda võib mustvalgeid või värvifotosid, mis ei ole auhinnatud või äramärgitud teistel fotokonkurssidel.

Võistlustööd tuleb saata või tuua aadressil: Karksi vallavalitsus, Karksi-Nuia, Viljandi mnt 1, Karksi vald, Viljandimaa 69104. Ümbrikule tuleb kirjutada märksõna „Fotokonkurss“ ja pildistaja vanusegrupp (A või B).

Iga foto juurde peab lisama pealkirja ja pildistamise koha võimalikult täpselt.  Samuti tuleb lisada eraldi märksõnaga kinnine ümbrik autori andmetega (nimi, vanus, postiaadress, kontakttelefon ja e-maili aadress).

Konkursi tähtaeg on 19. juuli.  
 
Töid hindavad žüriiliikmed: Viljandi fotograaf Jaan Pääsuke, Karksi vallavanem Arvo Maling, Karksi-Nuia noortekeskuse juhataja Indrek Palu, Karksi kultuurikeskuse juhataja Kai Kannistu ja projektijuht Dmitri Orav.
 
Konkursitulemused avalikustatakse 2. augustil Karksi valla kodulehel www.karksi.ee
Auhinnad võitjatele antakse kätte konkursi “Minu roheline Karksi vald” fotonäituse avamisel 9. augustil kell 16 Karksi kultuurikeskuses.

Konkursil osalenute töid on Karksi Vallavalitsusel õigus kasutada ilma tasu maksmata oma äranägemise järgi Karksi valla info- ja esitlusmaterjalides, trükistes, interneti kodulehel, Karksi valla korraldatavatel üritustel ilma autorilt luba küsimata, märkides autori nime pildi juures või autorite loetelus.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles