Eestimaal seiklemise kõrval õpetavad TV3 uue suvesaate «Suvesangarid» juhid Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja vaatajatele mitmeid eluks kasulikke nippe. Juba on nad demonstreerinud, kuidas pappkastist kübarat teha, tänases saates võetakse ette aga veel kasulikum teema.
Suvesangarite õlleõpetused on järgimist väärt
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nimelt püüavad mehed professionaalse kokteilimeistri abiga kaheliitristele rahvaõlledele uut nägu ja maitset anda. Samuti proovitakse, kas suurest kangest õllest on võimalik Guinnessi valmistada. Selles saates mõeldakse ka neile, kel suvi kontoris möödub ehk tööinimestele õpetatakse, kuidas kohvikannus muna keeta.
Lisaks asuvad sangarid gerilja-aiandusega linna kaunistama. Söödavaid, ilusaid ja kasulikke taimi istutakse täis terve linn.