Kas Armu-Anna tegi õige otsuse?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armu-Anna valikusse on jäänud kolm meest
Armu-Anna valikusse on jäänud kolm meest Foto: TV3

Kolmapäeva õhtul oli TV3 eetris tõsielusarja «Anna otsib meest» viimane osa, kus särtsakas Anna Jankelevitš pidi välja valima oma unistuste mehe.

Viimaste Annat ihkavate austajatena olid saates Mario ja Andrei M ning Anna kutsus nad viimasel tseremoonial ükshaaval enda ette, et teha teatavaks oma lõplik otsus.

Andrei tuli saatesse Anna südant võitma, kuid eelmises saates sai tal mõõt täis. Anna masseeris teda aga nii kaua, kuni mees soostus saatesse jääma.

Anna ütles, et talle meeldis Andrei siirus ja mehe saatessejäämine oli tema jaoks väga tähtis. Andrei jäi aga endale kindlaks ja ütles, et ta ei saa Annale midagi lubada.

Mariole ütles Anna, et ta oli väga rõõmus, et ta sellise sõbra sai. Anna seega saatest meest ei leidnudki.

«Praeguse seisuga olen vaba neiu ja vaatame, mis edasi saab. Ma tunnen, et tegin õige otsuse. Aitäh kõigile, kes seda saadet vaatasid!» sõnas Anna. «Ma ütlen, et ma ei mänginud, ja võibolla just sellepärast ei valinud ma kedagi.»

Vaata TV3 saadet allpool:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles