Mees, aja habet: saad kaks korda rohkem seksi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste jaoks on mehe hoolikalt puhtaks aetud põsed palju olulisemad kui juuksevärv, selgus USA-s tehtud küsitlusest.
Naiste jaoks on mehe hoolikalt puhtaks aetud põsed palju olulisemad kui juuksevärv, selgus USA-s tehtud küsitlusest. Foto: SCANPIX

Mehed, kes ajavad habet vähemalt viis korda nädalas, elavad poole aktiivsemat suguelu kui nende ajamata habemega sookaaslased, selgus Ameerika Ühendriikides tehtud Schick Skin-dex küsitlusest.

Turu-uuringute firma StrategyOne korraldatud küsitlusest ilmnes, et regulaarselt habet  ajavad mehed (viis või rohkem raseerimist nädalas) olid ühes kuus keskmiselt 15,5 korda vahekorras.

Mehed, kes habemeajamist oluliseks ei pidanud, aga vaid keskmiselt 7,8 korda kuus.

Raseeritud paledega mehed väitsid sagedamini, et elavad õnnelikku elu (89 protsenti versus 82 protsenti), olid optimistlikumad ja elujaatavamad (41 protsenti versus 32 protsenti), sotsiaalsemad (42 protsenti versus 34 protsenti).

Küsitlus tõi välja ka otsese seose sissetulekute ja regulaarse habemeajamise vahel. Mehed, kes raseerisid end vähemalt viis korda nädalas, teenisid aastas keskmiselt 15 000 dollarit rohkem kui habet ebaregulaarselt või üldse mitte ajavad mehed. Suurema tõenäosusega oli raseeritud meestel ka kindel töökoht ning väiksema tõenäosusega elasid nad endiselt vanematekodus.

66 protsenti naistest seostas korrektselt raseeritud põskedega meest kõrgema sotsiaalse staatuse ning kõrgema enesehinnanguga võrreldes nende karvaste sookaaslastega.

Schick Skin-dex  küsitlus: naised eelistavad raseeritud mehi

Kolme kõige suurema «kiretapjana» nimetasid naised mehe põletikulist, ärritunud nahka, halba hingeõhku ja kõõmaseid juukseid. Põletikulist näonahka pidasid naised isegi suuremaks armuleegi kustutajaks kui kiilanevat pealage või halle juukseid.

80 protsenti küsitluses osalenud naistest eelistas hoolikalt raseeritud mehi ja veelgi suurem vastajate protsent (83 protsenti) pidas mehe pehmet hoolitsetud näonahka seksikaks.

Kolm naisvastajat neljast tunnistas, et värskelt aetud habemega mees mõjub neile erutavalt ning 64 protsenti tunnistas, et pole suutnud käsi eemal hoida oma vannitoas parajasti habet ajavast partnerist.  64 protsenti küsitluses osalenud naistest tunnistas, et seksiks meelsamini mehega, kel habe aetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles