Gerli Padar jätkab laulusaatega: kui vaja, aitab tiim ka lapse ilmale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV suvine saade «Lauluga maale» valmistub uueks hooajaks ning Gerli Padar ja Jüri Aarma põrutasid filmima saate esimesi tutvustavaid videoid.
ETV suvine saade «Lauluga maale» valmistub uueks hooajaks ning Gerli Padar ja Jüri Aarma põrutasid filmima saate esimesi tutvustavaid videoid. Foto: kaader videost / ERR

ETV suvine saade «Lauluga maale» valmistub uueks hooajaks ning eile põrutasid Gerli Padar ja Jüri Aarma filmima saate esimesi tutvustavaid videoid.

Jüri Aarma sõnul on Gerli «Lauluga maale» saate jaoks ideaalne laulev saatejuht: «Mul on hea meel, et Reeda käivitatud süsteemile on tulnud Gerli näol vahetus ja vaheldus ja ma ei tea, kes kunagi Gerli tõrviku omakorda üle võtab, sest Gerli Padar on praegu üks selline mõnus lauljanna, kes oskab olla õigel ajal Lehma-Liisu ja õigel ajal tikk-kontsadega tibi,» iseloomustab mees portaalile Menu.

Varsti saab lauljatar ja saatejuht Gerli teist korda emaks, aga see naist kuidagi ei piira: «Kui juhtub, et beebi tahab natuke varem tulla, siis ma arvan, et meil on nii võimekas tiim, et nad aitavad ta ükskõik, kus Eestimaa otsas ilmale.»

«Tuleb ilmale ja paneme kohe sõimejärjekorda ka,» kinnitas Jüri julgustavalt.

Eks elame ja näeme!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles